MerelRoest.com

Ik ben Merel en ik woon in de mooiste stad van Nederland, Rotterdam. Doordeweeks werk ik als marketeer en mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan sporten, eten en reizen. Dat laatste doe ik ook graag in mijn eentje. Deze blog wil ik gebruiken als uitlaatklep. Hoe ik het precies ga invullen weet ik nog niet. Hoe dan ook, ik vind het leuk dat je hier komt kijken. Welkom! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s